Inspiraatio keittiöön

< Eteisessä inspiraatio | led valaistus inspiraatio >

Diamond Ash Walnut Walnut Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Walnut keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Ash keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä Ribbon-Wood Classic Oak keittiössä

Paneeliseinät viihtyisämpään keittiöön

Keittiö on jokaisen kodin sydän. Tämä on paikka, jossa perhe ja vieraat kokoontuvat laittamaan ruokaa, syömään tai vain viettämään aikaa. Se on paikka, jossa keskustelut virtaavat vapaasti ja jossa arki tapahtuu. Miellyttävän ilmapiirin luominen keittiöön on siksi ratkaisevan tärkeää, jotta kaikki viihtyvät.

Yksi tehokkaimmista tavoista luoda oikea tunnelma on asentaa WallRibbon seinäpaneelit. Ääntä vaimentavat ominaisuudet tekevät paikasta paljon mukavamman, koska ne vähentävät melutasoa ja estävät häiritsevät kaiut.

Suunnittelut

WallRibbon paneeliseinät ovat saatavilla useissa eri malleissa, jotta ne sopivat kaikentyyppisiin sisätiloihin. Jokaisen paneeliseinän perusrakenne koostuu puupaneeleista ääntä eristävää akustista huopaa vasten. Tämä tarkoittaa, että paneeliseiniä voidaan muunnella useilla eri tavoilla. Jos haluat kevyemmän keittiön, joka huokuu modernia tyyliä, vaaleat puuseinät yhtä vaalealla akustisella huovalla ovat hieno vaihtoehto. Tämän tyyppinen muotoilu ei ole koskaan huono vaihtoehto moderneihin koteihin. Jos toisaalta haluat rustiikkisemman keittiön, voit valita useista tummemmista puulajeista. Ehkä tumma tammi mustalla akustisella huovalla on sinun valintasi? Tietysti löydät myös muunnelmia, joissa paneeleiden ja akustiikkahuovan sävyt ovat erilaisia, mikä luo dynaamisen tunnelman. Päätös on sinun!

Erilainen vaihtoehto on kovia materiaaleja muistuttavat paneeliseinät. WallRibbon löydät akustiset seinät, jotka muistuttavat muun muassa kiveä, marmoria ja sementtiä. Nämä ovat niin hyvin tehtyjä, että kokeneidenkin sisustussuunnittelijoiden on vaikea erottaa niitä alkuperäisistä materiaaleista. Etuna on se, että vältät täysin kaiut, jotka muutoin heijastuisivat oikeista kovista pinnoista. Toisin sanoen saat keittiön, jossa on mukava oleskella, olipa keskustelu kuinka kovaa tahansa.

Äänentaso on tärkeää

WallRibbon paneeliseinät toimivat ääntä vaimentavina pintoina ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Paneelit hajottavat ääntä eri suuntiin, kun taas akustinen huopa vaimentaa. Tämä tarkoittaa, että huoneesta tulee yksinkertaisesti hiljaisempi ja viihtyisämpi. Lisäksi akustiset paneelit ovat modulaarisia, mikä tarkoittaa, että voit helposti asentaa ne haluamallasi tavalla. Ehkä haluat vain muutaman paneelin ruokapöydän yläpuolelle, vai haluatko keittiön kaikki seinät peittää akustisilla paneeleilla? Kaikki on mahdollista. Ja voit halutessasi asentaa paneelit myös kattoon.

Shopping Cart
Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?