Inspiraatio eteisessä

< Yrityksen inspiraatio Keittiöinspiraatio >

Diamond Ash in hallway Black Diamond Ash in hallway Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak in hallway Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Wood Barcode Walnut käytävällä Ribbon-Wood Black Diamond Ash käytävällä Ribbon-Wood Black Diamond Ash käytävällä Ribbon-Wood Classic Oak käytävällä Ribbon-Wood Classic Oak käytävällä Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Wood Rustic Natural Oak käytävällä Ribbon-Wood Rustic Natural Oak käytävällä Ribbon-Wood Rustic Natural Oak käytävällä Ribbon-Wood Walnut käytävällä Ribbon-Design Alicante käytävällä

Paneeliseinät eteisessä

Eteinen on kotisi paikka, jossa ihmiset tulevat ja menevät päivittäin. Jos sinulla on suuri eteiskäytävä, se voi olla myös paikka, jossa ihmiset kokoontuvat seurustelemaan. Tämä tarkoittaa, että se on myös paikka, jossa haluat luoda harmonisen akustisen tunnelman. Paneeliseinien asentaminen eteiseen tai käytävään on helppoa. Paneeliseinät rohkaisevat jutusteluun ja tekevät eteisestä täydellisen paikan vieraasi vastaanotolle.

Kuvioidut vaihtoehdot

Jotkut haluavat aulansa olevan valoisa paikka, joka hengittää nykyaikaa. Toiset haluavat tummemman ja rustiikkisemman sävyn, joka muistuttaa vanhoista ajoista. Siitä huolimatta Wall Ribbonista löytyy jotakin jokaiseen makuun. Koivulistoilla ja kevyellä akustiikkahuovalla luot ilmavan aulan tai eteisen luoden enemmän valon tuntua huoneeseen. Jos valitset sen sijaan tummemman puun ja tumman akustisen huovan, saat huoneeseen hillitymmän tunnelman. Lisäksi tarjolla on useita erilaisia ​​vaihtoehtoja heille, jotka haluavat kovien materiaalien, kuten betonin ja kiven, vaikuttavan tilassa. Toisin sanoen akustisilla paneeleillamme on mahdollista saada aulaasi juuri haluamasi tunnelma.

Helppo asentaa

Paneeliseinän asentaminen ei vaadi aiempaa tietoa. Lisäksi voit jatkuvasti muokata akustisia seiniä omiin tarpeisiisi. On täysin mahdollista antaa paneelien peittää kokonaan kaikki seinät sekä vain osa niistä. Voit asentaa ne myös kattoon. Kaiken tämän ansiosta voit antaa niiden muotoilla aulasi juuri haluamallasi tavalla tinkimättä niiden ääneneristysominaisuuksista.

Shopping Cart
Scroll to Top

Tarvitsetko inspiraatiota?

Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi inspiraatiota siitä, miten voit käyttää tuotteitamme kotonasi.