MUUTETAAN TULEVAISUUDEN PERINTEET

Kestävä kehitys

Kylkiseinämme ja seinäpaneelimme eivät ole vain kaunis muotoilukomponentti, vaan ne on myös valmistettu ympäristöä ajatellen. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja ne täyttävät korkeimmat kestävän kehityksen vaatimukset. Korostaaksemme sitoutumistamme kestävään kehitykseen, puiset lamellit ja paneelit valmistetaan tehtaassa, joka on FSC-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa käytetty puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja että edistämme metsien ja niiden ekosysteemien suojelua. Akustiikkahuopa on erinomainen esimerkki siitä, miten kierrätys voi olla avainasemassa kestävässä tuotekehityksessä. Huopa on valmistettu PET-pulloista saaduista polyesterikuiduista. Käyttämällä uudelleen materiaaleja, jotka muuten päätyisivät kaatopaikoille, vähennämme jätteen määrää ja minimoimme ympäristövaikutukset. Tämä ei ole vain askel kohti muovijätteen määrän vähentämistä ympäristössämme, vaan myös tapa luoda tuote, jolla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet.

Materiaalivalinnan lisäksi olemme ottaneet huomioon myös tuotteen elinkaaren. Kylkiseinämme ja seinäpaneelimme on helppo asentaa seinään, ja ne voidaan helposti purkaa ja käyttää uudelleen, jos tarve muuttuu tai tuote saavuttaa käyttöikänsä lopun. Tämä vähentää jätehuoltojärjestelmän kuormitusta ja minimoi kokonaisvaikutuksemme ympäristöön.

Kestävä kehitys on meille enemmän kuin pelkkä muotisana. Se on olennainen osa tuotekehitys- ja valmistusprosessiamme. Käyttämällä FSC-sertifioitua puuta, kierrätysmateriaaleja ja tuotteita, joita on helppo huoltaa ja käyttää uudelleen, pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja tarjoamaan samalla laadukkaita ja muotoiltuja tuotteita. Olemme vakuuttuneita siitä, että sitoutumisemme kestävään kehitykseen ei hyödytä ainoastaan nykyistä sukupolvea vaan luo myös paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville.

Shopping Cart

Suljettu kesällä W28-30 (8.7.-28.7.).

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?