FAQ

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset tälle sivulle avuksesi. Ota meihin yhteyttä, jos et löydä etsimiäsi vastauksia.

TILAUS & TOIMITUS

Kyllä, sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus siitä päivästä alkaen, kun tavarat on toimitettu. Huomioithan, että hyvitämme sinulle vain ostetut tuotteet emmekä muita lähetys-, kuljetus-, maksu- jne. kuluja. Peruuttamisoikeus ei koske asiakkaan yksilöllisen määrittelyn mukaan valmistettujen tuotteiden ostoa, kuten sahanleikkaustilausta. Voit lukea lisää peruutusoikeudestamme ostoehtojemme kohdasta 10. Peruuttamisoikeus.

Viisi vuotta materiaali- ja valmistusvirheille. Pyrimme aina toimittamaan korkeinta laatua. Takuu on kuitenkin voimassa vain kotikäytössä. Takuu ei ole voimassa, jos seuraavat seikat ovat voimassa:

 • Paneelit, jotka on asennettu puutteellisesti, joita on käytetty, muutettu tai puhdistettu väärin.
 • Normaali kuluminen, jäljet/naarmut tai muut huolimattomuudesta johtuvat vauriot.
 • Jos paneelit on asennettu ulos tai kosteaan ympäristöön.
 • Jos paneelit ovat vahingoittuneet onnettomuuden seurauksena.
Nykyinen toimitusaika meiltä on 2-7 työpäivää.
Käytämme DHL Home Delivery -palvelua, mutta emme voi valita tiettyä toimituspäivää asiakkaalle.
Kyllä, sinun on oltava kotona toimitushetkellä. Tämä johtuu siitä, että kuittiin on voitava kirjoittaa, että olet saanut oikeat tuotteet. Sinun on myös varmistettava, ettei kuljetusvaurioita ole tapahtunut.

KOKOONPANO - ASENNUS

RecoSilent on puukylkilistojen takana "pehmeä" akustiikkahuopa, joka voidaan asentaa pyöristettyyn seinään, jos käyrä ei ole liian jyrkkä.  
Ei, se ei ole mahdollista. Tässä tapauksessa suosittelemme paneelien liimaamista. Muussa tapauksessa sinun on käytettävä tulppia. Linkki asennusliimaamme: Asennusliima - 290ml - WallRibbon
Jos kylkipaneelit ovat lattialla/sokkelilla, suosittelemme liimaa helpoimmaksi kiinnitystavaksi. Asennusliima - 290ml - WallRibbon
Emme suosittele paneeliemme asentamista kylpyhuoneisiin/kosteisiin huoneisiin. Vieras-wc ilman suihkua ei kuitenkaan ole ongelma.
Paneeliemme asentamista saunaan ei suositella. 

Kyllä, voit. Seinäpaneelien akustiikka ei muutu sen mukaan, asennetaanko paneelit vaaka- vai pystysuoraan. 

Paneeliemme asentamista takan ympärille ei suositella.
Jos seinässä on kytkimiä tai pistokkeita, kannattaa käyttää pistosahaa/reikäsahaa. Sen jälkeen teet paneeliin reiän ja asennat pistokkeen paneelin päälle tai paneeliin upotettuna. Kylkiseinien ja seinäpaneelien asennusohjeet löytyvät asennussivultamme.
Emme suosittele paneeliemme asentamista ulkotiloihin.
Voit, jos talvihuone on eristetty ja siinä on ympärivuotinen lämmitys.
Ehdottomasti voit liittää paneelit. Paneeliemme pitkällä sivulla on 5 mm:n päällekkäisyys, jonka ansiosta liitokset eivät näy lainkaan. Lyhyellä puolella ne asetetaan päittäin, tai voit käyttää paneelien välissä viimeistelynauhaa.
Paneelimme voidaan asentaa lähes mille tahansa pinnalle. Esimerkiksi betonista, puusta, tapetista tai tiilestä valmistettuun pintaan.
Yksi tuubi liimaa riittää noin 2,5 paneeliin. Suosittelemme liimaa, jota myymme verkkosivuillamme. Asennusliima - 290ml - WallRibbon
Suosittelemme viimeistelynauhan liimaamista seinäpaneeliin ja olemassa olevaan seinään. Voit myös ruuvata listan kiinni tai käyttää nauloja.
Kyllä voit. Paneelien kiinnittäminen kattoon ei ole ongelma. Suosittelemme, että kiinnität paneelit kattoon kiinnitysruuvillamme. Muista, että ruuveja tarvitaan kaksi kertaa enemmän ja että ruuvit on sijoitettava 30 cm:n etäisyydelle parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

MATERIAALI  

Kierrätysmuovia, joista yli 50 % on peräisin PET-pulloista.   Huopa täyttää myös kaikki REACH-asetuksen EC1907/2006 asettamat vaatimukset.  

Tuottaja vakuuttaa, että huovassa on enintään 0,1 % seuraavassa lueteltuja aineita: 

 • Euroopan kemikaaliviraston liitteen XVII luettelossa rajoitetuista aineista.   Euroopan unionin vaarallisten aineiden rajoitusluettelo (RoHS 3 EU2015/863).  
 • Kalifornian Proposition 65 -luettelo vuoden 1986
 • Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act -lain mukaisesti.  
 • International Living Future Institute (ILFI). 
Paneelimme koostuvat 12 mm:n MDF-levystä ja 0,6 mm:n FSC-sertifioidusta viilusta (pintakäsittely, lakattu, värjätty tai käsittelemätön), korkeapainelaminaatista tai vesipohjaisesta maalista. Tuote täyttää Möbelfakta-yhtiön ympäristöä ja vastuullisia toimitusketjuja koskevat vaatimukset.

PANEELIT  

Paneelikokomme ovat 2400x600mm ja 2960x600mm.  
Meillä on kolme eriväristä akustista huopaa; musta, harmaa ja valkoinen. Valikoimamme on laaja, joten kylkikylkiä ja huopaa ei ole mahdollista yhdistää millään tavalla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen info@wallribbon.com.
 • Yksi 2400x600 mm:n paneeli kattaa 1,44 m².
 • Yksi 2960x600 mm:n paneeli kattaa 1,77 m².

Muista kuitenkin, että paneelien asentaminen voi aiheuttaa läikkymistä.

Ei, paneeleitamme ei ole vaikea leikata itse. Suosittelemme käyttämään pyörösahaa, pistosahaa tai hienohampaista sahaa. Jos haluat leikata paneelin huopaa, suosittelemme mattoveitsen käyttöä.
Ero on siinä, että Classic Oak -paneelissa puurakenteessa ei ole oksia. Kun taas Rustic Natural Oak -levyssä on oksia, joten tammi näyttää hieman rustiikkiselta/vanhalta.    Jos haluat enemmän valkopigmenttistä tammea, suosittelemme valkopigmenttistä öljyämme.
Classic Oak on käsittelemätön tammipaneeli, kun taas Diamond Oak on lakattu pinta.
Classic Ash on käsittelemätön tuhkapaneeli, kun taas Diamond Ash -levyssä on 2-prosenttisesti valkoiseksi pigmentoitu lakattu pinta.  
Ei, tällä hetkellä emme tarjoa tällaista. Voit kuitenkin ostaa paneelit ja irrottaa takapuolella olevat klipsit itse.
Jos sinun on leikattava korkeutta, paras tapa tehdä se on käyttää pyörösahaa tai pistosahaa. Käytä mieluiten viivoitinta, jotta leikkaus saadaan suoraksi. Jos kyseessä on leveyssuuntainen leikkaus, tee sama menettely, jos leikkaus tehdään puuliuskaan, muuten käytä mattoveitsiä, jos leikkaus tehdään akustiseen huopaan.   
Kyllä, tarjoamme paneelien leikkaamista maksua vastaan. Voit lisätä sahausleikkauksia tuotesivuilla, etsi sahausleikkaus-painike ja syötä haluamasi sahausleikkausten määrä ja haluamasi korkeus millimetreinä, ja me hoidamme loput.
Kylkiluiden väli on 15 mm. 
Kylkiluiden leveys on 25 mm.
Voit öljytä myös MDF-levyn reunat "kiiltävämmän" pinnan saamiseksi. On parasta, jos tiedät, että levyt sahataan joko korkeuteen tai leveyteen. Jos saat läikkiä, suosittelemme testaamaan kylkiin, jotta näet tarkan lopputuloksen.   
Paneelissa on 15 kylkiluuta. 12 on Barcode

Care

Helpoin tapa on puhdistaa paneelit kuivalla mopilla tai imuroida paneelit varovasti. 
Riippuen siitä, oletko öljynyt ne vai et, paneelit on hyvä öljytä kerran vuodessa. Kannattaa pitää mielessä, että paneelit valkaistuvat ajan myötä auringonvalossa ja puun väri saattaa muuttua hieman.
Ei, vain jos olet öljynyt ne alusta alkaen itse.

ÄÄNILUOKITUS  

 • Asennus suoraan seinään antaa D-luokan
 • Asennus 45 mm:n ilmavälillä ilman eristystä antaa C-luokan. 
 • Asennus 45 mm:n mineraalivillalla antaa A-luokan, jossa on erityisen hyvät arvot matalilla taajuuksilla.  
Ei, mutta ne vaimentavat ääntä akustisen huovan ansiosta, mutta vain rajoitetusti.
Paneelit vaimentavat ääntä riippuen siitä, kuinka monta käytät. Ne auttavat vaimentamaan huoneen ääntä.

PALOLUOKITUS  

Vakiopaneeliemme akustinen huopa on paloluokiteltu Bs1-D0, ja puiset säleet ovat Ds2-D0. Voimme tarjota paloluokiteltuja, jolloin kaikki täyttää luokan B. Ota yhteyttä osoitteeseen info@wallribbon.com, jos olet kiinnostunut.

MUUT  

Sillä ei ole väliä, kyse on omasta maustasi, tee mitä haluat.
Verkkosivuston kuvat antavat hyvän ja inspiroivan kuvan paneeleista. Se, minkä väriset paneelit näet näytölläsi, voi riippua esimerkiksi kirkkaudesta, laadusta jne. Puu on luonnosta peräisin ja muuttuu ja muovautuu ulkonäöltään. Suosittelemme tilaamaan meiltä näytteitä, jotta saat varmasti oikean. 
Tietenkin itse palkki kestää pienempiä painoja, mutta jos sinne tulee painavia tavaroita, kuten ruukkuja/televisioita/hyllyjä, suosittelemme ehdottomasti, että ankkuroit sen alla olevaan seinään.
Tuotteemme valmistetaan Ruotsissa, ja kaikki materiaalit tulevat Ruotsista. Akustiikkahuopamme on valmistettu yli 50-prosenttisesti kierrätetyistä PET-pulloista. Meillä on myös FSC-sertifikaatti kaikkien paneeliemme puuviilulle.
Shopping Cart

Suljettu kesällä W28-30 (8.7.-28.7.).

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?