Meistä

WallRibbon tuotteet ovat osa Wallsystems. Olemme ruotsalainen yritys, jolla on arvoa ajavia tekijöitä, kuten skandinaavinen akustinen ylivoimainen muotoilu, suurempi joustavuus ja parempi laatu. Näillä sanoilla opastevaloina luomme suotuisia äänimaisemia erilaisiin ympäristöihin.

Tiedon ja kokemuksen avulla kehitämme ja valmistamme tuotteita tuotantolaitoksissamme Tranås/Vittaryd. Olemme merkittävä toimija akustisessa suunnittelussa.

HISTORIA

Olemme työskennelleet puun parissa lähes 75 vuotta ja olemme hankkineet vankkaa asiantuntemusta vuosien varrella. Tehtaissamme käsityötaito siirtyy luonnollisella tavalla sukupolvelta toiselle. Alusta alkaen vuodesta 1948 vuoteen 1998 käsinkudottujen kankaiden tuotanto on ollut tärkeä osa liiketoimintaa. 80-luvun puolivälissä liiketoiminta keskittyi yhä enemmän julkisiin tiloihin suunniteltuihin sisustustuotteisiin. Vuonna 2016 ostimme tuotantoyksikön Tranås, joka on johtava huonekalu- ja sisustuspuusepänteollisuuden viilukomponenttien toimittaja. Vuonna 2021 otimme uuden askeleen ja tarjoamme osan tuotteistamme yksityisille markkinoille WallRibbon kautta.

Olemme olleet osa Garpco Groupia (garpco.com) vuodesta 2007.

Shopping Cart

Suljettu kesällä W28-30 (8.7.-28.7.).

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?