Inspiraatio LED valaistus

< Keittiöinspiraatio | Makuuhuoneen inspiraatio >

Ribbon-Wood Classic Oak led-valot makuuhuoneessa Ribbon-Wood Walnut led-valot portaikossa Ribbon-Wood Walnut led-valot portaikossa Ribbon-Wood Walnut led-valot portaikossa Ribbon-Wood Classic Oak led-valot Ribbon-Wood Classic Oak led-valot

LED-valaistuksella varustettu säleikköseinä

Kylkiseinät kodeissa ja julkisissa tiloissa ovat yhä suositumpia. Se on tehokas tapa saada “hiljaisempia” huoneita ja samalla viihtyisä ja ammattimaisen näköinen sisustus. Uusin trendi on myös antaa LED-valaistuksen yhdistyä lamelliseiniin. Se luo jännittäviä mahdollisuuksia luoda tilallista syvyyttä ja on myös energiatehokas valaistusvaihtoehto.

Himmennettävä LED-valaistus

LED-valaistus on helppo asentaa uurrettuihin seiniin. Silmukat voit ostaa erikseen kassalla, kun olet valinnut kylkikaitaleisen seinän. LED-valaistus asennetaan akustiikkalevyjen puisten lamellien väliin. Mukana tuleva musta mittatilaustyönä valmistettu alumiiniprofiili on tehty täydellisesti sopivaksi. Nauhan mukana tulee myös kaapeli, joka on helppo piilottaa akustiikkapeitteen taakse, joten se ei näy asennuksen jälkeen. Valaistus on paitsi energiatehokas valonlähde, myös himmennettävä. Näin voit säätää kirkkautta niin, että saavutat huoneeseen haluamasi tunnelman.

Vain mielikuvitus asettaa rajat

LED-valaistuksella varustetut säleikköseinät sopivat kaikkiin ympäristöihin. Ne toimivat jännittävänä vaihtoehtona tai täydennyksenä tavalliselle kattovalaistukselle ja antavat huoneelle tilan ja syvyyden tunteen. Eteisessä sekä olohuoneessa, makuuhuoneessa tai keittiössä LED-valaistuksella varustetut lamelliseinät luovat samanlaisen ympäristön kuin hienoissa hotelleissa ja loungeissa. Myös mahdollisuus himmentää valaistusta on suuri etu, sillä eri kirkkauksilla voit luoda huoneeseen erilaisia tunnelmia.

Himmennettävä LED-valaistus voidaan asentaa kaikkiin WallRibbonin kylkilistaseiniin. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, miten voit käyttää valaistusta korostamaan ja antamaan syvyyttä huoneellesi, jossa on uurrettuja seiniä.

Shopping Cart

Suljettu kesällä W28-30 (8.7.-28.7.) | Aloitamme toimitukset aikaisintaan 29. heinäkuuta | Hyvää kesää!

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?