GDPR

Tietosuojakäytäntö

GDPR (Yleinen tietosuoja-asetus) on uusi EU-asetus, joka tuli voimaan koko EU:ssa 25.5.2018. GDPR korvasi henkilötietolain (PuL). Henkilötietojen käsittelyn osalta GDPR poikkeaa henkilötietolaista ja tiukennettiin vaatimuksia siitä, miten yritykset voivat käsitellä henkilötietojasi.

Ostamalla Wallribbonista hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi käsittelyn.

Suojaamme yksityisyyttäsi emmekä kerää enempää tietoja kuin on tarpeen tilauksesi käsittelemiseksi.

Emme koskaan myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman laillista perustetta.

Wallribbon vastaa meille asiakkaana antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Henkilötietojasi käsitellään, jotta voimme käsitellä tilauksesi ja jos olet tilannut uutiskirjeitä tai kampanjatarjouksia – voidaksemme mukauttaa markkinointia yksilöllisiin tarpeisiisi.

Alla on yhteenveto siitä, kuinka säilytämme ja käsittelemme tietojasi tietosuojakäytännön (GDPR) mukaisesti.

 

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti liittää luonnolliseen henkilöön.

 

Mitä tietoja tallennamme?

Jotta voimme käsitellä tilauksesi ja vastata tilaukseen liittyviin kysymyksiin (asiakaspalvelu), tallennamme etu- ja sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi ja ostohistoriasi.

Tietojasi säilytetään niin kauan kuin meillä on laillinen peruste käsitellä tietojasi, esimerkiksi täyttääksemme välisen sopimuksen tai noudattaaksemme lakisääteistä velvoitetta, esim. kirjanpitolaki.

 

Oikeusperusta

Ostoksen yhteydessä henkilötietojasi käsitellään kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi.

Markkinointi, promootiot ja vastaavat postitukset tapahtuvat sinun suostumuksellasi.

 

Mitä tietoja jaetaan ja mihin tarkoitukseen?

Maksupalveluntarjoaja

Ostosta tehdessäsi tiedot jaetaan maksupalveluntarjoajallemme. Tallennetaan etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jos valitset laskulla maksamisen, myös maksupalveluntarjoajan henkilötunnus tallennetaan. Tiedot tallennetaan ostoksen toteuttamiseksi ja osapuolten suojaamiseksi petoksilta.

Käyttämämme maksupalveluntarjoaja (maksupalvelu) on: Nordea connect.

 

Toimittajayhtiö

Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja täydentää sopimuksemme, meidän on jaettava tarkkoja tietoja toimittajallemme. Toimittajalle jaetaan etunimi, sukunimi ja osoitetiedot toimitusta varten. Sähköpostiosoite ja/tai matkapuhelinnumero voidaan myös jakaa toimittajalle.

Toimittaja, jonka kanssa teemme yhteistyötä: DHL.

 

Uutiskirje

Jos olet tilannut uutiskirjeemme, etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan uutiskirjeen toimittajallemme. Näin pystymme pitämään sinut ajan tasalla uutisista ja tarjouksista markkinointitarkoituksiin. Käytämme Mailchimpiä uutiskirjeidemme lähettämiseen.

 

Käyttöoikeus

Sinulla on oikeus saada otteita kaikista sinusta saatavilla olevista tiedoista. Otteet toimitetaan sähköisesti luettavassa muodossa.

 

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään virheelliset tiedot tai täydentämään puutteellisia tietoja.

 

Oikeus tulla unohdetuksi

Voit milloin tahansa pyytää tietojesi poistamista. Poisto-oikeudesta on muutamia poikkeuksia, kuten lakisääteisen velvoitteen velvoittama tietojen säilytys (esimerkiksi kirjanpitolain mukaan).

 

Vastuussa tietosuojasta

Wallribbon vastaa henkilötietojen tallentamisesta ja käsittelystä verkkokaupassa ja varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

 

Näin suojaamme henkilötietojasi

Käytämme alan standardeja, kuten SSL/TLS, ja yksisuuntaisia hajautusalgoritmeja tallentaaksemme, käsitelläksemme ja välittääksemme arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötietoja ja salasanoja, turvallisesti.

Glimakra of Swedenin uutiskirje

Glimakra of Sweden käyttää MailChimp-palvelua uutiskirjeiden jakamiseen asiakkaille, jotka ovat tilanneet uutiskirjeemme verkkosivuillamme tai jos olet ollut/olet kiinnostunut meistä. Kun MailChimp tallentaa henkilötietojasi EU:ssa/ETA:ssa ja sen ulkopuolella, varmistamme, että meidän ja palveluntarjoajiemme välillä on suojatoimenpiteitä, kuten tiedonsiirtosopimuksia, jotta he käsittelevät tietojasi turvallisesti. Lue lisää siitä, kuinka MailChimp noudattaa GDPR:ää täältä.

Ota yhteyttä:

WallRibbon
Box 125, SE-289 04 Glimåkra, Ruotsi
Vävstolsgatan 1, SE-289 47 Glimåkra, Ruotsi
Org. Nr: 556120-7837
Email: 
info@wallribbon.com
Puhelin: +46 (0)44-454 01
Aukioloajat: Ma-Pe 08:00-16:00. La-Su: Kiinni

Shopping Cart
Vieritä ylös