Inspiraatio viherhuoneeseen

Ribbon-Wood uterumsinspiration Ribbon-Wood Rustic Grey Oak conservatory Ribbon-Wood Rustic Grey Oak conservatory Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak

Paneeliseinien asennus viherhuoneeseen

Viherhuoneet ovat asunnonomistajille suosittu tapa pidentää lämpimiä vuodenaikoja. Lasitetun viherhuoneen avulla saat mahdollisuuden nauttia puutarhasta aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Ja jotta tila olisi erityisen mukava ja viihtyisä, paneeliseinät ovat hyvä valinta koristeluun. Wall Ribbon tarjoaa paneeliseiniä, jotka sopivat kaikkiin sisustustyyleihin ja ovat myös helppoja koota. Ainutlaatuinen muotoilu ääneneristysominaisuuksineen tekee viherhuoneesta huomattavasti ”hiljaisemman” ja mukavamman oleskeluun.

Elementit kauniista puusta vai ”marmorista”?

Paneeliseinien ulkonäkö voi vaihdella valtavasti riippuen itse paneelien materiaalista ja käsittelystä sekä akustisen huovan suunnittelusta. Yksinkertaisesta rakenteesta huolimatta ulkoasua voidaan muunnella erilaisten vaikutelmien saamiseksi. Monissa paneeliseinistä sälepaneelit on valmistettu puusta erilaisin ominaisuuksin ja käsittelyin. Vaalealla puulla saat viherhuoneesi tuntumaan kevyeltä ja ilmavalta, sillä vaaleammat sävyt heijastavat valoa ja luovat tilavan tunnelman. Sitten tummemmat puut, kuten tammi, antavat viherhuoneelle sen sijaan hillitymmän luonteen. Valintasi riippuu haluamasi viherhuoneen tyylistä ja siitä, mikä sopii muuhun sisustukseen.

Jos viherhuoneessasi on kivilaattaa, kannattaa harkita myös kovia materiaaleja muistuttavia paneeliseiniä. Wall Ribbon tarjoaa paneeliseinät, jotka muistuttavat mm. kiveä, marmoria ja sementtiä. Ne on tehty niin hyvin, että kokeneidenkin sisustussuunnittelijoiden on vaikea erottaa niitä alkuperäisistä materiaaleista. Samalla niillä on samat ääntä eristävät ominaisuudet kuten kaikilla muilla sarjan paneeleilla.

Joustava asennus

Paneeliseinät voidaan asentaa viherhuoneeseen erittäin joustavasti. Ehkä haluat vain muutaman paneelin yhdelle seinälle tai peittää koko seinän parhaimman äänenvaimennuksen saavuttamiseksi? Joka tapauksessa paneeliseinät auttavat sinua tekemään viherhuoneesta mukavamman paikan oleilla. Ne luovat optimaaliset olosuhteet iloiselle naurulle ja mielenkiintoisille keskusteluille ilman, häiritseviä kaikuja.

Shopping Cart
Scroll to Top