Inspiraatio olohuone

Ribbon-Wood Classic Oak living room Ribbon-Wood Classic Oak living room Ribbon-Design Alicante livingroom Ribbon-Wood Walnut livingroom Ribbon-Wood Walnut in living room Ribbon-Wood Walnut livingroom Ribbon-Wood Walnut livingroom Ribbon-Wood Walnut livingroom Ribbon-Wood Walnut livingroom Ribbon-Wood Classic Oak in living room Ribbon-Wood Classic Oak in living room Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak living room Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Rustic Antique Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Design Corten livingroom Ribbon-Design Corten living room Ribbon-Design Corten living room Ribbon-Wood- Rustic natural oak i vardagsrum-14 Ribbon-Wood- Rustic natural oak i vardagsrum-15 Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut livingroom

Paneeliseinät olohuoneessa

Olohuoneen paneeliseinä muuttaa huoneen tunnelmaa ja parantaa myös akustista tunnelmaa. Olohuone on kokoontumispaikka sekä perheelle että vieraille, ja siksi on tavallista, että monet pitävät tätä huonetta eniten etusijalla huonekalujen ja sisustuksen suhteen. Paneeliseinämme ovat saatavilla useissa eri malleissa ja ne on tehty sopimaan useimpiin erilaisiin ympäristöihin. Lisäksi ne on helppo koota. Alta löydät inspiroivia kuvia, joista voit saada ideoita oikeiden paneeliseinien valitsemiseen olohuoneeseesi.

Vaihtoehdot

Wall Ribbonin paneeliseinät tarjoavat malleja kaikentyyppisiin olohuoneisiin. Koska perusrakenne koostuu puisista paneeleista yhdistettynä akustiseen huopaan, voi väri- ja materiaalivalintaa vaihdella loistavasti monella eri tavalla. Jos esimerkiksi haluat vaaleamman sävyn olohuoneeseen, voit valita vaaleat puupaneelit vaalealla akustiikkahuovalla. Tummempaan ilmeeseen löytyy rustiikkisempia vaihtoehtoja. Lisäksi paljaamman ja modernimman ilmeen tuo kovia pintoja muistuttavat paneelit, kuten sementtiä, kiveä, metallia ja marmoria muistuttavat paneelit. Laajan valikoiman ansiosta on helppo löytää paneeliseinät, jotka sopivat ja täydentävät olohuoneesi olemassa olevaa tyyliä.

Hiljaisempi olohuone

Paneeliseinien asentaminen olohuoneeseen ei ole vain tyylikästä sisustusta. Niiden ansiosta akustinen tunnelma muuttuu mukavammaksi. Puisten säleiden alla oleva akustinen huopa tekee olohuoneesta yksinkertaisesti entistä houkuttelevamman ajanviettopaikan, olipa kyseessä sitten perheen kanssa arki-ilta tai vaikkapa järjestämäsi hienot juhlat.

Shopping Cart
Scroll to Top