Inspiraatiota yrityksille

< Muu inspiraatioEteinen inspiraatio >

Walnut Ribbon-Wood Walnut Diamond Walnut Ribbon-Wood Smoked Oak toimiston vastaanotossa Ribbon-Wood Classic Oak ruokailutilassa Ribbon-Wood Walnut Tumba Centrum Ribbon-Wood Classic Ash kampaamossa Ribbon-Design Black Slate aulassa Ribbon-Design Black Slate aulassa Ribbon-Design Black Slate aulassa Ribbon-Design Black Slate vastaanoto Ribbon-Design Black Slate vastaanoto Ribbon-Design Black Slate vastaanoto

Paneeliseinät toimistoon!

Toimiston sisustus voi vaikuttaa yrityksesi menestykseen. On oleellista, että työntekijäsi viihtyvät ja että vierailevat asiakkaat saavat hyvän vaikutelman. Siksi yhä useammat yrittäjät valitsevat paneeliseinät luodakseen miellyttävän ilmapiirin. Toisaalta ne luovat ammattimaisen vaikutelman, toisaalta myös vaimentavat huoneiden ääntä ja tekevät niistä viihtyisämmän työskentelylle.

Hiljaisempi työympäristö

Paneeliseinät tarjoavat mukavamman työympäristön ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Ääntä vaimentavan akustisen huovan päällä lepäävät sälepaneelit yksinkertaisesti vaikeuttavat ääniaaltojen pomppimista seinien välissä. Sillä on taatusti eroa toimistossa, jossa on paljon liikettä ja puhetta. Ja ”hiljaisempi” ja miellyttävämpi akustinen ympäristö johtaa siihen, että sekä keskittyminen että työntekijöiden hyvinvointi lisääntyvät. Eri mallien valikoima on laaja, ja sinulla on enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja luodaksesi juuri haluamasi tunnelman toimistollesi.

Suunnittelut

Wall Ribbonin paneeliseiniä voidaan muunnella monin tavoin, ja puupaneeleiden lisäksi voi valita myös useita muita muunnelmia, jotka muistuttavat materiaaleja, kuten kiveä, sementtiä ja marmoria. Vaihtelemalla alla olevan akustisen huovan värejä ja paneeleiden sävyjä ne voidaan sovittaa mihin tahansa ympäristöön. Jos haluat valoisan ja modernin toimiston, valitse esimerkiksi vaalea puu. Tai valitse tummempi ja rustiikkisempi toimisto, joka saattaa muistuttaa hienovaraista aulaa. Tee suunnitelma ja lisää sitten paneeliseinät lisätäksesi sekä äänenvaimennusta että luonnetta toimistoon siinä määrin kuin sinusta tuntuu oikealta.

Shopping Cart

Suljettu kesällä W28-30 (8.7.-28.7.).

Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?