Inspiraatio TV-huoneessa

Ribbon-Wood Walnut TV-room Ribbon-Wood Walnut TV room Ribbon-Wood TVinspiration Ribbon-Wood TVinspiration Ribbon-Wood Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Design Corten Ribbon-Design Corten TV room Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood-Walnut TV room Ribbon Wood Walnut

Seinäpaneelit TV-huoneessa

Monet haaveilevat TV-huoneen sisustamisesta, jossa perhe ja ystävät voivat kokoontua katsomaan seikkailuelokuvia tai romanttisia komedioita. Mutta viihtyisän TV-huoneen luominen ei edellytä vain televisiota ja mukavaa sohvaa. Yhtä tärkeää on, että huone kokonaisuudessaan on sisustettu viihtyisästi ja että kovat seinät eivät luo epämukavaa akustista tunnelmaa. Yksi tapa yhdistää muotoilu ja toimivuus on asentaa ääntä vaimentavat design-paneeliseinät.

Paneeliseinät tekevät tv-huoneesta ”hiljaisemman”

Wall Ribbonin monien suunnittelumahdollisuuksien ja ääntä vaimentavien ominaisuuksien takana on sen ainutlaatuinen rakenne. Puusta tai muusta materiaalista valmistetut sälepaneelit, asetetaan ääntä vaimentavan akustisen huovan päälle. Tämä vaikeuttaa ääniaaltojen pomppimista. Paneelit ohjaavat ääniaallot eri suuntiin, ja akustinen huopa vaimentaa niitä. Jos päätät sisustaa TV-huoneesi Wall Ribbonin akustisilla paneeleilla, saat yksinkertaisesti kauniin akustisen ympäristön, joka tekee TV-huoneen tunnelmasta paljon miellyttävämmän.

Rakenteensa ansiosta paneeliseinät voidaan yhdistää monella eri tavalla. Tällä tavalla voit sovittaa sen TV-huoneen nykyiseen sisustukseen tyylistä riippumatta. Sekä vaaleilla puulajeilla että vaalealla akustiikkahuovalla saat vaalean ilmeen. Mutta jos haluat tummemman ja kodikkaamman ilmeen, voit valita tumman puun ja mustan akustiikkahuovan. On myös vaihtoehtoja, joissa akustinen peitto ja paneelit ovat eri sävyisiä. Lopuksi on myös vaihtoehtoja, jotka muistuttavat kovia materiaaleja, kuten kiveä ja marmoria, mutta jotka ovat samalla yhtä ääntä vaimentavia kuin kaikki muut sarjan paneeliseinät.

Paneeliseinillä varustettu TV-huone on yksinkertaisesti korostettu sekä muotoilun että äänen laadun suhteen. Kun ne on asennettu, voit koota perheesi tänne seuraavaa seikkailua varten, aiottepa katsoa sitten kauhuelokuvaa tai romanttinen komediaa.

Shopping Cart
Scroll to Top