Inspiraatio portaikkoon

< Makuuhuoneen inspiraatio | TV-huone inspiraatio >

Ribbon-Wood Classic Ash Classic Ash Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak porraskäytävässä Ribbon-Wood Classic Oak porraskäytävässä Ribbon-Wood Walnut porraskäytävässä Ribbon-Wood Walnut porraskäytävässä Ribbon-Wood Walnut porraskäytävässä Ribbon-Wood Walnut porraskäytävässä Ribbon-Wood Classic Ash porraskäytävässä

Paneeliseinät portaikkoon

Talon portaikko jää usein huomiotta sisustussuunnittelussa. Samalla tämä on huomion arvoinen paikka, ei vähiten siksi, että se on paikka, jossa häiritseviä kaikuja pomppii kerrosten välissä. Seinäpaneelien asentaminen tähän on yhä suositumpi ratkaisu.

Mikä seinäpaneeli on?

Paneeliseinä on modulaarinen seinäpaneelirakennelma, jolla on ääntä vaimentavat ominaisuudet. Paneelit voivat olla puuta, mutta myös esim. kiveä, marmoria tai sementtiä muistuttavaa materiaalia. Seinäpaneelit voidaan sitten mukauttaa ja sijoittaa sekä kattoon että seiniin. Suunnittelun puolesta niitä on saatavana myös eri malleina, jolloin portaiden ympärille voidaan antaa juuri sellainen muotoilu kuin haluat. Valitsemalla vaaleat puut ja vaaleat akustiikkahuovat, saat täysin erilaisen tunnelman kuin tummemmilla sävyillä. Seinäpaneelien vuoraus portaiden ympärille luo loistavat mahdollisuudet sovittaa ne kodin olemassa olevaan sisustukseen. Voit myös vapaasti koota juuri niin monta paneeliseinää kuin haluat. Jotkut päättävät peittää koko portaikon seinän, kun taas toiset valitsevat vain muutaman paikan. Kaikki riippuu siitä, mikä miellyttää esteettistä silmääsi eniten.

Toinen vaihtoehto on asentaa kattoon akustiset paneelit. Tämä on tehokas ja lähes näkymätön tapa vaimentaa äänitasoa ja välttää häiritseviä kaikuja portaikossa.

Miten paneeliseinät vaimentavat ääntä?

Paneeliseinät vaimentavat ääntä ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Paneelit saavat äänen hajaantumaan eri suuntiin, ja ääntä vaimentava huopa imee ääniaaltoja. Se yksinkertaisesti tekee huoneesta hiljaisemman ja on siksi mainio idea asentaa portaikkoon paneeliseinät.

Shopping Cart
Scroll to Top
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?