Inspiraatio makuuhuone

Ribbon-Wood Walnut bedroom Ribbon-Wood Walnut bedroom Ribbon-Wood Walnut bedroom head board Ribbon-Wood sovrumsinspiration2 Ribbon-Wood sovrumsinspiration Ribbon-Wood Walnut bedroom walls and ceiling Ribbon-Wood Walnut bedroom Ribbon-Wood Walnut bedroom Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut bedroom head board Ribbon-Wood Classic Oak bedroom head board Ribbon-Wood Walnut bedroom

Paneeliseinät makuuhuoneessa

Hyvä uni on tärkeää terveydellemme. Wall Ribbonin paneeliseinät makuuhuoneessasi auttavat sinua nukkumaan paremmin. Ääntä vaimentavat ominaisuudet tekevät makuuhuoneesta paljon hiljaisemman. Ainutlaatuinen rakenne, jossa sälepaneelit asetetaan alla olevan akustisen huovan päälle, mahdollistaa sen, että paneeliseinien ulkonäköä voidaan muunnella kaikkiin sisustustyyleihin.

Valoisa vai viehättävän synkkä?

Minkä tahansa tyylin valitsetkin, ulkonäköä voidaan parantaa entisestään käytettyjen paneeleiden tyypeillä. Jos haluat modernin tunnelman makuuhuoneeseen, jossa on ehkä vaaleat puulattiat ja vaaleita tyynyjä, valitset luultavasti vaalean puupaneeliseinän vaalealla akustiikkahuovalla. Meiltä löytyy paneeliseiniä myös hillitympiin sävyihin makuuhuoneeseen. Onko sinulla tummat verhot ja rustiikkiset huonekalut? Sitten ehkä hyvä valinta olisi käsitelty tammi tai miksei kiveä ja sementtiä muistuttavat paneeliseinät? Siitä huolimatta on hyvä idea käydä läpi valikoima huolellisesti ja valita sälepaneeliseinät, jotka mielestäsi sopivat parhaiten makuuhuoneeseesi.

Paljon vaihtoehtoja

On täysin sinun päätettävissäsi, minne sijoitat paneeliseinäsi. Ne voidaan koota moduuliksi, jota voit muokata toiveidesi mukaan. Jotkut päättävät peittää vain osan seinästä, kun taas toiset päättävät peittää kaikki seinät kokonaan paneeleilla. Lisäksi paneeliseinä toimii hyvin myös kattoon asennettuna. Sinulla on siis loistavat mahdollisuudet saada makuuhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat ja samalla voit nukkua erityisen hyvin ääntä vaimentavien ominaisuuksien ansiosta.

Shopping Cart
Scroll to Top