LAADUKKAAT AKUSTIIKKAPANEELIT

- RIMAPANEELISEINÄT POHJOISMAISTA SUUNNITTELUA, SOPIVAT SEKÄ KOTIIN ETTÄ TOIMISTOON

Puupaneelit luokat

 • Ribbon-Color White Aspen Glossy with Grey RecoSilent-acoustic feltRibbon-Color White Aspen Glossy with Grey RecoSilent-acoustic felt
 • Barcode Walnut, black RecoSilent side viewBarcode Walnut, black RecoSilent front view

Seinäpaneeli luokat

 • WS-Wood Diamond Oak side viewWS-Wood Diamond Oak front view
  WS-Wood

  Diamond Oak

  154.00189.00
 • WS-Wood Diamond Ash side viewWS-Wood Diamond Ash front view
  WS-Wood

  Diamond Ash

  154.00189.00
 • WS Wood Diamond Walnut side viewWS Wood Diamond Walnut front view
  WS-Wood

  Diamond Walnut

  154.00189.00
 • Zement wall panelLivingroom with WS-Design Zement wall panels on the wall
  WS-Design

  Zement

  209.00
 • Black Slate wall panelWS-Design Black Slate and Ribbon-Design Black Slate with Black RecoSilent in dining room
  WS-Design

  Black slate

  209.00
 • Alicante wall panelWS-Design Black Slate and Ribbon-Design Black Slate with Black RecoSilent in dining room
  WS-Design

  Alicante

  209.00

PUISET AKUSTIIKKAPANEELIT

Täältä löydät ääntä vaimentavilla RecoSilent-huovilla varustetut akustiset puurimapaneelimme. Akustiikkapaneelit on valmistettu Ruotsin suurimmissa Wallsystemsin vaneritehtaissa Tranåsissa ja Glimåkrassa. Ääntä vaimentavat puurimaseinämme ovat saatavilla eri puulajeissa ja värisävyissä, jotta löydät helposti sopivimman ratkaisun niin koti- kuin toimistoympäristöihinkin.

ääntä vaimentavat akustiikkapaneelit

WallRibbonin akustisilla rimapaneeleilla on lyömätön kyky vaimentaa melua ja hiljentää huonetta. Ainutlaatuisen suunnittelun, mukaan lukien RecoSilent-huovan ja valoa hajottavan puusäleikön ansiosta melu ei kaiu huoneessa, mikä parantaa sisätilan viihtyisyyttä.

Wallribbonin akustiikkapaneeleja voidaan käyttää enemmän tai vähemmän kaikissa sisätiloissa pienistä makuuhuoneista suuriin kokoustiloihin ja julkisiin tiloihin.

Akustikpanel
akustikpaneler

AKUSTIIKKAPANEELIT OVAT HELPPO ASENTAA

Ääntä vaimentavat puurimapaneelimme ovat helppo asentaa ja tarjoamme myös kaikki onnistuneeseen asennukseeen tarvittavat asennustarvikkeet. Jos et ole varma sopivasta lopputuloksesta, tarjoamme myös mahdollisuuden tilata tuotenäytteitä lopullisen valintapäätöksen helpottamiseksi.

Tavoitteenamme on, että jokainen sisustustyylistä riippumatta löytää akustisen paneelin, joka sopii luontevasti jo olemassa olevaan sisustukseen. Tämän saavuttamiseksi olemme rakentaneet paneelimme minimalistisen muotoilulla ja käyttäneet luonnonpuumateriaaleja, jotka sopivat monenlaisiin sisätiloihin.

kestävät ja huolettomat sisäpaneelit, jotka ovat erittäin korkealaatuisia.

Seinäpaneelilevyt ovat ylellisiä. Ne on pinnoitettu puuviilulla, jossa näkyy luonnollinen ja ainutlaatuinen puun kuviointi. Tämä tarkoittaa, ettei sama kuvio toistu seinässä, johon paneeli asennetaan. Puun kuvio korostuu, kun pintaan levitetään oikea määrä lakkaa.  Käyttämämme viilutustekniikka on toteutettu niin, että paneelien väliset saumat jäävät mahdollisimman hyvin piiloon.

Seinäpaneelimme on saatavana valmistettuna eri puulajeista, eri värisinä ja erilaisilla tavoilla pintakäsiteltyinä.  Meillä on paneeleita, jotka ovat saaneet vaikutteita säänkestävästä teräksestä ja marmorista, mutta myös seinäpaneeleita, joissa on klassisia puuviiluja, kuten tammea, saksanpähkinää ja saarnia. Sekä vaaleana että tummana. 

WS-Wood and classic oak slat wall in livingroom side view

TILAA UUTISKIRJEEMME

Shopping Cart
Scroll to Top

Tarvitsetko inspiraatiota?

Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi inspiraatiota siitä, miten voit käyttää tuotteitamme kotonasi.