PUUPANEELISEINÄ

Pohjoismainen muotoilu teki läpimurtonsa lähes 100 vuotta sitten ja on nykyään ajankohtaisempaa kuin koskaan ennen. Pohjoismainen minimalistinen sisustustyyli, jossa käytetään luonnonmateriaaleja simppelien huonekalujen luomiseen toiminnallisuuteen painottaen, näkyy kaikkialla maailmassa. Aidon vanerin avulla Ribbon-Woodin akustiikkapaneelit luovat saumattoman yhteyden upean pohjoismaisen metsän ja Manhattanin kattohuoneiston, Alppien hiihtomajan tai Balin merenrantatalon välille. Sinä päätät! RecoSilent-huopaa hyödyntäen paneelit luovat rauhoittavan tunnelman, joka muistuttaa metsän rauhaa. A-ääniluokan saavuttava Ribbon-Woodin akustinen seinä tai katto on vankka lisä mihin tahansa kotiin, toimistoon, tai muuhun tilaan, jossa sekä tyylillä että akustiikalla on suuri merkitys.

RECOSILENT

Tällainen on Ruotsissa valmistettu akustiikkahuopa:

  • Kierrätetty– sisältää yli 50% kierrätettyjä PET-pulloja ja voidaan kierrättää 100-prosenttisesti
  • Kierrätetty– sisältää yli 50% kierrätettyjä PET-pulloja ja voidaan kierrättää 100-prosenttisesti
  • Kierrätetty– sisältää yli 50% kierrätettyjä PET-pulloja ja voidaan kierrättää 100-prosenttisesti
  • Hiljainen – materiaalilla on erinomainen äänenvaimennus

Näiden ominaisuuksien lisäksi RecoSilent tarjoaa myös paloluokituksen B-S1 D0 -mukaiset ​​palosuojaominaisuudet!

AINUTLAATUINEN PUUPANEELISEINÄ

Halusitpa sitten ison paneeliseinän, haluat asentaa vain yhden paneelin tai sinulla on ainutlaatuisempi käyttöidea, Ribbon-Wood palvelee kaikissa suunnitelmissa!

Nämä paneelit on uskomattoman helppo asentaa itse joko ruuveilla tai liimalla, jotka löytyvät ”Lisätarvikkeet”-sivulta. Jos haluat muuttaa huoneesi ilmettä paneelikatolla, suosittelemme vahvasti ruuvien käyttöä kestävää asennusta varten. Toisella puolella oleva huopa ja etupuolella olevat puurimat tarkoittavat, että saumat ovat täysin näkymättömiä ilman ylimääräistä käsittelyä. Parhaimman näköisen paneelipäädyn saamiseksi suosittelemme ostamaan akustiikkapaneeleihin sopivan päätyriman.

Tuotantoprosesseissamme keskitymme aina ympäristöön. Tehtaamme ovat ISO- tai FSC-sertifioituja. Materiaalivalinnasta tuotantoon ja pakkaamiseen emme tee kompromisseja ympäristösitoumuksistamme.
Jos kaipaat inspiraatiota, haluat jakaa uuden Ribbon-Wood-paneeliseinäsi tai pysyä ajan tasalla uutisista, julkaisuista ja muista asioista, seuraa meitä instagramissa @Wallribbon ja käytä postauksissasi #WallRibbon. Odotamme innolla näkevämme seinäpaneelimme kotonanne ja seinienne ilmeet aivan uudella tasolla

Shopping Cart
Vieritä ylös